Administrer filer
Hver agent har et arbeidsområde: et privat filsystem inne i kontaineren der den lagrer det du sender og det den lager.
Hva som havner der
Section titled “Hva som havner der”- Dokumenter og bilder du sender i chatten.
- Filer agenten produserte: rapporter, eksporter, generert media, hele prosjekter den bygde.
- Arbeidsfiler for langvarige oppgaver.
Bla gjennom dem
Section titled “Bla gjennom dem”Åpne agenten → Files (under Modules). Du kan åpne og laste ned hva som helst der. I chatten kan du bare spørre — “send meg rapporten du skrev i går” — og den finner og vedlegger den.
Legge til filer
Section titled “Legge til filer”Send dem i Telegram-chatten. Agenten leser dem og beholder dem i arbeidsområdet, så en senere melding kan referere tilbake til “regnearket jeg sendte”.
Tømme arbeidsområdet
Section titled “Tømme arbeidsområdet”- Actions → Reset agent sletter chathistorikk, minne, planlagte oppgaver og alle arbeidsområdefiler. Permanent.
- Actions → Restart agent sletter ikke filer: den starter kontaineren på nytt og stopper kjørende oppgaver, og beholder chatter, minne og innstillinger.
Sletting av en agent fjerner arbeidsområdet sammen med den.